CARRIÈRE BIJ BUHLMANN
JE NIEUWE
UITDAGING

Jouw toekomst bij BUHLMANN

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Bij ons vind je zeker een nieuwe uitdaging. Of je nu een achtergrond in de verkoop, inkoop, financiën, logistiek, magazijn of andere afdelingen hebt, onze ruime keuze aan verschillende werkterreinen biedt zeker een passende nieuwe functie. Als bedrijf met meerdere opleidingsberoepen bieden wij ook aan jonge professionals tal van interessante mogelijkheden.

Bij ons vind je niet alleen een passende baan: flexibele werktijden, een aantrekkelijk salaris, individuele bijscholing en een uitgebreide introductie in het bedrijf zijn allemaal aspecten die jouw werkweek aangenamer maken. Tegelijkertijd leggen wij de nadruk op een open, vertrouwensvolle en familiaire communicatie met elkaar. Onze hoogwaardige bedrijfsrestaurants en onze modern ingerichte werkplekken zijn andere aspecten die aan jouw individuele welzijn bijdragen. Maar kijk zelf maar eens wat wij te bieden hebben:

BUHLMANN GROUP | Gebäude | Duisburg

Interesse?

HEEFT U NOG VRAGEN?
WIJ HELPEN U GRAAG!

Heeft u nog niet alle informatie op onze website gevonden? Wilt u meer weten over een specifiek onderwerp? Of heeft u een vraag over onze vacatures? U bent te allen tijde welkom om contact met ons op te nemen!

BUHLMANN NETHERLANDS B.V.
BUHLMANN BEHEER B.V.
NRG SPECIAL PRODUCTS B.V.

3316 LV Dordrecht, Niederlande
Burgemeester Noorlandstraat 100
T +31 78 69913-88
F +31 78 6991399

Vacatures voor onze Duitse vestigingen zijn te vinden in ons sollicitantenportaal op: https://career.buhlmann-group.com/